به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
فراخوان ملی انتقال تکنولوژی،احداث کارخانه و تولید ماده اولیه طبیعی،سنتی،مکمل، شیرخشک، غذاهای ویژه بیمارستانی
در راستای تحقق شعار سال از کلیه سرمایه گذاران،فعالان اقتصادی،بازرگانان و تجار دعوت به عمل می آید.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
رفع مشکل کمبود شیر خشک در یکی از شهرستانهای استان
مهندس فرزاد صیادی فر رئیس اداره فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو از رفع مشکلات در خصوص عرضه انواع شیر خشک در یکی از شهرستانهای استان خبر داد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
شماره تلفنهای جدید معاونت غذا و دارو
در راستای سهولت تماس با کارشناسان معاونت غذا و دارو شماره تلفنهای جدید معاونت غذا و دارو اعلام شد
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
فراخوان دومین رویداد فرهنگی و هنری کشور
دعوت به فراخوان دومین رویداد فرهنگی و هنری کشور
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
حضور دکتر میر وحید علوی در برنامه زنده رادیویی ایستهلر
وضعیت داروهای تولید داخل خوب بوده و در برخی اقلام دارویی خاص وارداتی که مشابه داخلی ندارند دچار کمبود هستیم.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
نشانگر رنگی تغذیه ای گامی برای اصلاح الگوی مصرف
نشانگرهای رنگی تغذیهای، همان چراغ راهنمای روی محصولات غذایی هستند که مقدار پنج شاخص مهم و مؤثر در سلامتی را مشخص میکند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
برگزاری مراسم ورزش صبحگاهی به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت
توجه به نیروی انسانی و سلامتی آن یکی از مهمترین شاخص ها در ارتقاء هر سازمان است.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید معاونت غذا و دارو برگزار شد
مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی با حضور ریاست دانشگاه، معاونین مدیران و مسئولان و کارکنان معاونت غذا و دارو صبح روز چهارشنبه 5 اردیبهشتماه در محل سالن آمفیتئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
چگونه از قیمت مصوب داروها باخبر شویم
بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو مردم میتوانند از طریق سامانههای دارویی و تجهیزات پزشکی، به قیمت مصوب و لیست اقلام دارویی دسترسی داشته باشند و لیست و قیمت اقلام دارویی را در سامانه اطلاعات دارویی کشور جستجو کنند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
57 درصد زولبیا و بامیههای دریافتی با استاندارد رنگ مطابقت داشتند
در کشور ما مصرف زولبیا و بامیه یکی از عادتهای غذایی روزهداران در ماه مبارک رمضان است. از مجموع 14 نمونه زولبیا و بامیه ارسالی به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارومیه 57 درصد ازنظر استخراج و شناسایی رنگ سنتتیک قابلقبول گزارششدهاند.